Izjava podjetja OSI d.o.o. o varstvu osebnih podatkov

Pravno obvestilo

Izjava podjetja OSI d.o.o. o varstvu osebnih podatkov

Katere moje podatke zbira OSI d.o.o., zakaj in kako dolgo? 

a) Obisk spletne strani

Kaj: Ob vsakem obisku spletne strani OSI d.o.o. se na spletnem strežniku samodejno shranjujejo dnevniške datoteke spletnega strežnika (npr. IP številka – številka, ki identificira posamezen računalnik oziroma drugo napravo na spletu).

Zakaj: Svetovni splet deluje tako, da se na spletnem strežniku, kjer gostuje spletna stran, beležijo določeni podatki o obisku spletnih strani, kot so IP številka, različica brskalnika, čas obiska in podobno. Podjetje OSI d.o.o. tako zbranih podatkov ne obdeluje posebej in jih ne povezuje z drugimi podatki.

Koliko časa: Dnevniške datoteke spletnega strežnika se hranijo 24 ur, nato se izbrišejo.

b) Povpraševanja, pripombe in vprašanja

Kaj: Na spletni strani podjetja OSI d.o.o. je mogoče preko spletnega obrazca »Kontakt« podati povpraševanje, pripombo ali vprašanje, vezano na ponudbo storitev, produktov ali rešitev, s katerimi na trgu nastopa podjetje OSI d.o.o. V takšnem primeru je obvezno treba izpolniti polje »Sporočilo« in zaradi preprečevanja avtomatskega pošiljanja pošte (t.i. spam) odkljukati polje pred besedilom reCAPTCHA “I'm not robot”. Vsi ostali podatki niso obvezni, lahko pa vpišete tudi svoje ime, priimek in naslov elektronske pošte.

Zakaj: Podjetje OSI d.o.o. potrebuje vaš naslov elektronske pošte, da vam lahko odgovori na vaše povpraševanje, pripombo ali vprašanje. Posameznik lahko vpiše tudi svoje ime in priimek, vendar ti podatki niso obvezni.

Podatke, ki jih boste vpisali v spletni obrazec, podjetje OSI d.o.o. obdeluje le v obsegu, nujno potrebnem za obravnavanje oziroma reševanje vašega povpraševanja, pripombe ali vprašanja.

Koliko časa: Rok hrambe je odvisen od narave vašega povpraševanja, pripombe ali vprašanja ter pravnih podlag, ki urejajo pravice potrošnika oziroma obveznosti ponudnika blaga ali storitev.

V kakšnem primeru me bo podjetje OSI d.o.o. kontaktiralo?

Podjetje OSI d.o.o. vas bo kontaktiralo le:

  • v zvezi s pripravo ponudbe na vaše povpraševanje;

  • v zvezi z ugotovitvami glede vaše pripombe oziroma z odgovorom na vaše vprašanje.

c) Ali bodo moji osebni podatki posredovani tretjim osebam? 

Podjetje OSI d.o.o. vaših osebnih podatkov, pridobljenih z obiskom spletne strani oziroma z naročilom na e-obvestila, ne bo posredovalo tretjim osebam. Prav tako podjetje OSI d.o.o. drugim ne bo posredovalo vaših podatkov, pridobljenih na podlagi vašega povpraševanja, vprašanja ali pripombe, razen če zakon ne določa drugače.

Ali in kako lahko izvem, katere moje osebne podatke obdeluje podjetje OSI d.o.o.? 

Podjetje OSI d.o.o. vam bo na vašo zahtevo glede podatkov, ki se nanašajo na vas, omogočilo vpogled v osebne podatke, njihovo prepisovanje ali kopiranje ter njihov izpis, posredovalo vam bo seznam uporabnikov, katerim so bili posredovani osebni podatki, kdaj, na kakšni podlagi in za kakšen namen. Prav tako vam bo podjetje OSI d.o.o. na vašo zahtevo v skladu z veljavno zakonodajo podalo tudi druge informacije v zvezi z vašimi osebnimi podatki, ki jih zbira.

Zavarovanje zbranih podatkov 

Zavarovanje osebnih podatkov poteka skladno z določili akta o zavarovanju osebnih podatkov.

 

Sklepno 

Podjetje OSI d.o.o. se zavezuje, da bo varovalo zaupnost osebnih podatkov uporabnikov spletnega mesta. Zbrane podatke bo uporabilo izključno za namene, za katere jih bodo posredovali uporabniki spletnega mesta.

Podjetje OSI d.o.o. osebnih podatkov in kontaktnih informacij ne bo uporabljalo v druge namene ter jih brez izrecnega dovoljenja uporabnika spletnega mesta ne bo razkrilo tretjim strankam. Storilo bo vse, da vaše osebne podatke zaščiti pred kakršnimi koli kršitvami in zlorabami.

 

Vprašanja v zvezi z varstvom vaših osebnih podatkov pri uporabi te spletne strani lahko pošljete na info@osi.si.

Izjava je bila zadnjič posodobljena v mesecu avgustu 2023.

© OSI 2023, vse pravice pridržane.

Made with ⚝ by Starfiniti d.o.o.