O nas

Vizija podjetja je nadaljnji razvoj poslovnega modela povezovanja znanja in izkušenj lastnih strokovnjakov z rešitvami partnerjev. Pri razvoju podjetja dajemo prednost kvaliteti pred kvantiteto in hitro rastjo, ter vzdrževanju in nadgradnji ugleda podjetja kot zaupanja vrednega partnerja.

Glavne dejavnosti podjetja so izvedbene in svetovalne storitve s področja informacijske tehnologije ter trženje rešitev naših partnerjev.

Delovanje podjetja je usmerjeno predvsem v storitve z visoko dodano vrednostjo, v okviru katerih izvajamo integracijo naših izkušenj in znanj s produkti vodilnih svetovnih proizvajalcev, z odprtokodnimi rešitvami in s produkti partnerjev v lokalnem okolju.

Dolgoletne izkušnje zaposlenih, usmeritev v projekte z visoko dodano vrednostjo ter obsežna lista uspešno izvedenih projektov nam omogočajo pridobivanje novih projektov v Sloveniji, kakor tudi sodelovanje pri projektih na celotnem območju EU in v ostalih državah.

S storitvami in z rešitvami pokrivamo področje visoko zmogljivih in zanesljivih sistemov relacijskih baz, aplikacijskih strežnikov, sistemov za upravljanje identitet in zavarovanje osebnih ter ostalih poslovnih podatkov, vzpostavitev in vzdrževanje sistemov infrastrukture javnih ključev za upravljanje digitalnih potrdil, svetovanje ter pomoč pri uporabi in integraciji digitalnih potrdil s sistemi naročnikovega okolja ter izdelave namenskih programskih rešitev.

© OSI 2023, vse pravice pridržane.

Made with ⚝ by Starfiniti d.o.o.